Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Buket Altay seçildi

Bursa Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Buket Altay seçildi.

Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Buket Altay seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için düzenlenen kongre, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’te gerçekleştirildi. Kongrede başkanlık yarışına giren iki adaydan biri olan Deniz Oğuz ve Buket Altay, CHP Yıldırım gençliği için önemli bir mücadele verdiler.

Kongre sonucunda, 98 oy alan Buket Altay, Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi ve görevini devraldı. Programa, CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün ve yönetimi, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelik ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Emel Duman ile birlikte çok sayıda meclis üyesi katıldı. Kongre, gençlik kollarının CHP’nin yerel siyasetindeki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Buket Altay, seçim zaferinin ardından diğer başkan adayı Deniz Oğuz’u da sahneye davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Altay’ın bu hareketi, parti içindeki dayanışmanın ve gençlerin siyasi süreçlere olan katkısının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X