Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya; ‘82 bin üyeye tek tek ulaşacağız’

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, başkan yardımcıları Ebru Taşdemir ve Serkan Oktay ile birlikte Olay Medya’ya ziyaret ederek 9 Kasım’daki kongre çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya; ‘82 bin üyeye tek tek ulaşacağız’

Taha TÜTÜNCÜ

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, başkan yardımcıları Ebru Taşdemir ve Serkan Oktay ile birlikte Olay Medya’ya ziyaret etti. Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’la bir araya gelen Başkan Akkaya, 9 Kasım’da gerçekleştirilecek olan AK Parti Yıldırım İlçe Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kongre hazırlıklarının coşkuyla devam ettiğini belirten İrfan Akkaya, 82 bin üyeye tek tek ulaşacaklarını söyledi. Yoğun katılım beklentilerini de dile getiren Akkaya, “Bizler halkla iç içe olmak istiyoruz. 3D formülüyle siyaset yapacağımızı görevimin başında söyledim. 3D’nin açılımı; düğün, dernek, defin. Özellikle geldiğim günden beri ilçemizin üye ve halk bazından hiç bir cenaze taziyesini kaçırmamışımdır” dedi. Yönetimi gençleştirme hedefiyle gençlerin önünü açacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Akkaya, “Partimizden müsaade isteyen arkadaşlarımızın yerini gençlerimizle doldurmak istiyoruz. Yolumuza gençlerle devam etmekten onur duyacağız” diye konuştu. Koltuğu devraldıklarında Yüksek İhtisas Hastanesi’ndeki sorunların çözümü noktasında da harekete geçtiklerini vurgulayan Akkaya, “Şu anda orada bulunan halkımız bile eskiye nazaran durumun düzeldiğinin farkında. Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bulunan acil kısmı ise büyütülüp rahatlatılacak” ifadelerini kullandı.

‘KÜSKÜNLÜKLERİ GİDERECEĞİZ’

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte toplu taşımada yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken Başkan Akkaya, “Yakın zamanda bu durum çözülmezse sabahları yönetimdeki arkadaşlarımla beraber otobüs duraklarını ziyaret edeceğim. Konuyu yerinde inceleyip değerlendirmelerde bulunacağım” açıklamalarında bulundu. İlçe siyaseti yaparak genel siyasetten uzak olduklarını söyleyen Akkaya, “Halkımızla aramızı düzeltmemiz gerekiyor. Daha önce siyaset yaparken bizden olmayan seçmenden oy talep etme konusunda çalışmalar gerçekleştirirken, şu anki noktada kendi seçmenimizi de ziyaret etme gerekliliğimiz doğdu. Ekonominin yanı sıra ufak tefek hafif küskünlükler var. Bu küskünlükleri gidereceğiz. Seçmenin yanına gittiğimiz zaman güler yüz bile o küskünlüğü kaldırmaya yetiyor. Yıldırım, siyasetinin kalbi durumunda. Diğer ilçelerimiz de bu şekilde çalışırsa tekrardan Büyükşehir Belediyesi’ni de alırız, daha fazla milletvekili sayımızla da halkın karşısına çıkarız. AK Parti’nin şahlanışını, partinin kalesi olan Yıldırım’dan yeniden yapacağız. Hatalarımızı ve yanlışlarımızı Yıldırım’dan düzeltmeye başlayacağız. Yoksa ben ilçe başkanı olarak ne enflasyonu ne de ekonomiyi düzeltebilirim. Ancak ilçe başkanı olarak halkımla Cumhurbaşkanımız arasındaki bağı sıkı tutabilirim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X