Yetersiz Bakiye gerçek oldu!

Başrolünü Hakan Yılmaz’la paylaştığı komedi oyunu ‘Yetersiz Bakiye’yi Merinos AKKM’de sahneleyen Hande Subaşı, o gün kredi kartı limitinin dolup Bursa’da alışveriş yapamadığını ve rolünün gerçek olduğunu itiraf etti.

Yetersiz Bakiye gerçek oldu!

SOSYAL HAYATIMA ÇOK HARCIYORUM

Oyunculuktaki başarısını rol aldığı projelerle kanıtlayan Hande Subaşı, ‘Yetersiz Bakiye’ adlı oyunuyla önceki akşam Bursa’daydı. Başrolünü Hakan Yılmaz’la paylaştığı oyununu Merinos AKKM’nde sahneleyen Subaşı, rolünün Bursa’da gerçek olduğunu söyledi. Oyunda ödeyemedikleri kredi kartları yüzünden başları derde giren bir çifti canlandıran Subaşı, ‘Bugün alışverişe girdiğim mağazada kartımın limiti doldu. Yani sonunda benim de bakiyem yetersiz kaldı. Kartımda o kadar çok taksit birikmiş ki anlayamamışım. Zorunlu ihtiyaçların yanında en çok sosyal hayatıma para harcıyorum’ dedi.

GÜZEL KADIN DA GÜLDÜRÜR

Öte yandan büyük ilgi gören komedi oyunlarıyla ‘güzel kadın güldüremez’ algısını kırdığını düşünen Hande Subaşı, ‘Tüm dünyada böyle bir algı var. Bakın ben güldürüyorum. Güzel kadınlara komik rol vermiyorlar. Doğru proje olduğunda güzel kadın da güldürür’ dedi. Önümüzdeki dönem iki sinema bir de televizyon filmiyle seyirciyi selamlamaya hazırlanan Subaşı, ‘Benim oyunculukta çok büyük iddialarım yok. Zaten Bir Türk’ün yurtdışında çok başarılı olabileceğine de inanmıyorum. Ben yaptığım işten keyif alayım kafi’ dedi.

Hande Subaşı, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X