Yenişehirli muhtarlara teknoloji desteği

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’deki 61 muhtarlığa, işlerin daha hızlı yürümesi ve kırsal kesimin de teknolojiyle buluşması amacıyla bilgisayar ve yazıcı hediye edildi.

Yenişehirli muhtarlara teknoloji desteği

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarlıkların çağın gereklerine uygun şekilde kaliteli hizmet vermesi amacıyla bugüne kadar 900’ü aşkın muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı dağıtan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Yenişehir’deki muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıttı. 61 adet bilgisayar ve yazıcı muhtarlara dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’deki muhtarların da teknolojiyi etkin şekilde kullanabileceğini söyledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere hizmetleri ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Altepe, bilgisayar ve yazıcı talebinde bulunan muhtarların taleplerini de yerine getirdiklerini söyledi. Bu sayede mahalli idarelerin daha da güçlü bir altyapıya kavuştuğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bugüne kadar muhtarlıklara ve muhtarlar derneklerine 900’ü aşkın bilgisayar ve yazıcı desteği sağladık. Bugün Yenişehir’den 61 muhtarlığımıza bilgisayarlarını teslim ettik. Artık Yenişehir’de bilgisayarsız muhtarımız kalmadı” diye konuştu.

ÖZEL YAZILIM…

Yerel yönetimlerin her alanda çalıştığını ifade eden Altepe, dağıtılan 61 adet özel yazılımlı bilgisayar ve yazıcı ile artık Yenişehir’deki muhtarların da teknolojiye daha yakın olacağını belirterek, “Muhtarlarımız, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan muhtarlık yazılımını kullanacaklar. Bu sayede de kayıt işlemleri, ikametgah belgeleri, nüfus kayıt örnekleri, onay belgesi gibi muhtarlık işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler” şeklinde konuştu.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR…

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, Türkiye’de ve Bursa’da yaşanan değişime işaret etti. Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi kentin geleceğine katkı sağlayan çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın tüm ilçelerine olduğu gibi Yenişehir’e de yoğun hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Çelik, teknolojinin Yenişehirli muhtarlıklara ulaştırılmasın da desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti. Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin ise ilçeye destekleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Altepe’ye plaket verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X