Yazlıkları kaldırmayın! Sıcaklar geri geliyor…

Yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar bugünden itibaren 3 ila 5 derece artacak. Haftanın geri kalanında yağışlar sadece Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek. Güneşli ve sıcak havanın etkisi altına girecek Marmara’da ise Bursa’da sıcaklıklar hafta sonu 30 dereceyi aşacak…

Yazlıkları kaldırmayın! Sıcaklar geri geliyor…

Melisa Öztürer ÖZKAN

Yurt genelinde bugünden itibaren yağışlar azalacak, hafta boyunca yağışların sadece Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında aralıklarla görülmesi bekleniyor.

Marmara’da sıcaklıklar yaklaşık 27-28 derece olacak.

Ankara az bulutlu, İzmir güneşli, rüzgar hafifliyor. Bursa ve Antalya güneşli. İstanbul 26, Ankara 23, İzmir 28, Bursa 27, Antalya 29 derece. Beş büyük kentte de perşembe hava çok daha sıcak olacak.

Bursa’da sıcaklıklar yükseliyor

Bursa özelinde ise bugün termometreler en yüksek 25 dereceyi gösteriyor. Hava ise açık ve güneşli…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yayınlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre ise sıcaklıklar 6 derece birden artacak. Cumartesi günü 31 derece olması beklenen kentte az bulutlu bir havanın hakim olması tahmin ediliyor.

Bir hafta boyunca yağış beklenmiyor…

İşte Bursa’nın 5 günlük hava tahmin raporu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X