Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Yengeç burcunda Yeniay

Köşe Yazısını Dinle

Etkilerini şimdiden hissettiğimiz Yeniay, 6 Temmuz’da Yengeç burcunun 14 derecesinde gerçekleşiyor olacak. Bir kere Yengeç burcunun yönetici gezegeni Aydır. Kendi tahtında gerçekleşen bir yeniay olunca duygulardan söz etmek anormal olmaz. Yengeç burcu neleri temsil ediyor bunları konuşalım. Milli duygular, aile, gayrimenkul, taşınma, aile büyükleri, duygusal aktarımlar, söz nişan evlilik gibi gündemler meydana gelebilir. Ayrıca Yengeç burcu barınma koruyup kollamayla da ilgilidir. Belki de her zamankinden daha çok birbirimize destek olmamız gereken bir süreçteyiz. Bunu hem kolektif hem de bireysel bazda değerlendirmenizi öneririm. Belki ailenizde bir sağlık gündemi var ve sizin sosyal hayatınızda feragat edip, daha çok aile içi meselelerle ilgilenmeniz gereken bir konu meydana gelebilir. Ya da ailenize destek olmak için işe başlayabilirsiniz. Başka bir bakış açısı da kendimizi ailemize göstermemiz, ben bunu yaptım demeninde gururu var. Daha çok empati kurmamız gereken bir etki var. Aile demişken çocuklarımızın geleceği hakkında planlar yapabiliriz. İleriye yönelik planlar sürece dahildir.

Gökyüzünde Satürn retroda. Bu gezegenin retrosu Merkür kadar hızlı bir etki getirmez. Ve üstelik Balık burcunda olması da sistemin sizin için oluşturduğu, çizdiği yola güvenmeniz gerekiyor. Tabi yoğun bir belirsizlik ve gizli strateji var ki, herkesin kendini çıkmazda hissettiği bir döngü var. Gökyüzünde hiçbir zaman iyi ya da kötü yoktur. Burada sizlerin doğum haritaları ve farkındalığınız devreye giriyor.

Aramızdan bazılarımız tanıştıkları kişilerle temeli sağlam olan, belki aile geleneklerine uygun partnerlerle uzun vadeli bir ilişkiye adım atabilir. Kimileri işlerini büyütme fırsatı yakalayabilir, otoriteden gelebilecek destekler söz konusu olabilir. Uzun vadeye yayılacak bir etkiden söz etmiyorum çünkü an haritasında yükselende Boğa burcu var. Ve 1. evde Mars ile Uranüs kavuşuma doğru gidiyor. Bu da bize hızlı gelişen koşulları anlatıyor. Ekonomi, piyasalar, şiddet içeren konularda dilerimki kötü sonuçlarla yüzleşmeyiz. Elektrik yüküyle de alakalıdır. Bir şey olmasa bile kendinizi gergin hissedebilirsiniz gene Yengeç nostaljiyle alakalıdır Ay da hafızadır. Geçmişe dayalı konuların önümüze sunulmasıdır. Abartı haller ve çıkıntılık yapmakta sürece dahil. Başka bir açıyı yorumlamam gerekirse, duygusal desteğe ihtiyacınız olabilir ama kendinizi yalnız ve köksüz hissedebilirsiniz. Tam da bu noktada iyi ve kötü ayrımı yapıcaz gibi duruyor. Terazide herkesi tartıyoruz.

Takip eden 2 haftalık süreçte ekstrem sporlar yapmanızı ya da bedeninizin alışkın olmadığı aktiviteleri yapmanızı önermem.

Sürekli bunu belirtiyorum belki ama Güney Ay düğümü Terazi burcunda ve çoğu ilişki sarsıldı. Neden Koça doğru ilerliyoruz. Önce sen bir kenara bırakıldı. Ve şu anda gerçek bir ilişkiyi deneyimlemek istiyorsanız iki tarafında elini taşın altına koyması gerekir. Orada bir dengesizlik olduğunda ayrılıklar da kaçınılmaz oluyor. Şuanda Mars Boğa burcunda bizlere diyor ki ağırbaşlılık güzel ama işleri çok da ağırdan alma. Uranüs planında çalışan bir Mars var orda. Ben doğru zamanı bekliyordum derseniz, geçmiş zamanda kalabilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X