Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Yengeç burcunda Yeniay

Köşe Yazısını Dinle

6 Temmuz günü Yengeç burcunun 14 derecesinde yeniay yaşayacağız. Yengeç burcunun temsil ettiği konuları hissettiğimiz bir ay olacağa benziyor. Barınma, koruma, aile kurma, nostaljik etkiler, duygusal hafıza, aile aktarımları söz konusu olacaktır.

Yeniayın an haritasında yükselende Boğa burcu yer almaktadır. Hem yücelim yöneticisi hem de yönettiği burç Yengeç burcunda yer alıyor ve Satürn destekli. Fakat Satürn retroda. Bunun anlamı nedir? Yukarıda saydığım konularda yeni başlangıç yapmaya hevesliyiz ancak seçenekler (eski ve yeni) arasında kalmayı anlatıyor. Yeni biriyle tanıştınız, pat zamanında aramasını dört gözle beklediğiniz eski ilişkinizden de haber almak ve bu denklem arasında sıkışıp kalmak gibi bir etki var. Süreci yönetmek tamamen size kalmış.

Konu ne olursa olsun değerlerimize uygun, gelenekçi biraz da yeniliğe kapalı bir motivasyonda olacağız. Yeniay, Ay düğümlerine kare açıda. Ay düğümleri, yön verme ile alakalıdır. Kendiniz için atacağınız minicik bir adım bile büyük bir fark yaratabilir. Burada eskiye değer vermeyin demiyorum, oraya bir dönüşünüz olsa bile eski siz olmayın diyorum. Başlanan her şey uzun vadeli olabilir. Sadakate dayalı ilişkiler ön plana çıkabilir. Yengeç burcu emlakla da ilgilidir. Ev alım & satım, taşınma konuları da gündeme gelebilir.

Son olarak detaylı konuşacağımız bir diğer konu Mars ve Uranüsün temmuz ortasında kavuşacak olması. Global resesyon demiştik, evet. Ancak Boğa (Algol sabit yıldızı) boğaz ve boyun bölgesiyle de ilgilidir. Buradan gelebilecek rahatsızlıklar olabilir ve panik havası yaratabilir. Kabuğuna sığmayan bir enerjiyi de anlatır. Kurban durumuna düşmeyi gösterir. Özellikle de kadınlardan yana gelebilecek düşmanlıkları anlatır. Maalesef yaz ortaları hırslarına yenik düşenlerin dramını da anlatacaktır. Erdemli davranarak bu enerjiden korunmanızı öneririm. Gördüğünüz gibi gökyüzünde mükemmel zamanlama yok. Farkındalık var. Sen hayata bakış açını değiştirdiğinde, sistem elinden tutmaya başlıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X