Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Transit Güney Ay düğümü

Köşe Yazısını Dinle

Transit Güney Ay düğümü, bir gezegeninizin üzerinden geçerse ve size olanda duraksama getiriyorsa vermek istediği bir mesaj vardır. Örneğin; şuanda Güney Ay düğümü Terazi burcunda ve çevrenizde yer alan Terazi burçlarını gözlemlenizi isterim. Hepsi, bir parçasını geride bıraktı. Kolay oldu mu? Hiç olmadı. Ama zaten içlerinde bir yerde değişimi bekleyen bir çocuk oradaydı.

Güney Ay düğümü, geçmişten getirdiğimiz alışkanlıklar & başa dönüp rahatlama yaşadığımız, rahat ev tişörtü gibi düşünebilirsiniz. Doğru kullanılmazsa, gerileme veren bir alan çünkü orada bir bağımlılık var. Kuzey Ay düğümü ise, ilk tecrübeler. Bakın çevrenizdeki Koç burçlarına, çoğu büyük atılımlar yaptı. Evet, kolay değil süreçleri riskli ama Koç zaten doğası gereği ilkleri gerçekleştirmekle alakalıdır. Bu durumda, Terazi burçları kendilerine zarar veren bir alışkanlığı geride bırakmak zorunda kaldı.

Gezegenlere göre değerlendirelim.

Güneş Terazi: davranış kalıplarının değişimi, geçmişe dönük sorgulama, özgüven sorunları, eski yaraların iyileşmesi.
Ay Terazi: duygusal ihtiyaçlarınız, büyüdüğünüz ortam ile kendi kurduğunuz düzen arasında sıkışıp kalma, ait hissedemediğiniz yerleri bırakma, affetmek & iyileşmek.
Venüs Terazi: eski ilişkilerden ders alıp, ilişki kalıplarında yeni bir anlayış geliştirme. Maddi kaynakların değişimi, ilişkilerde derin karmik bağların çözülmesi & dengeli bir geleceğe ön hazırlık.
Satürn Terazi: zorluklarla yüzleşme ve bunun sonucunda B planı oluşturmayı öğrenme, gereksiz yüklerden özgürleşme (iş hayatında fazla mesai harcamanızın terfi getirmediğinin farkedilmesi ve zamanı doğru yönetme sanatı), sabır gerektiren durumlar, sağlık kontrollerinden geçmek.

Ay düğümleri Akrep ve Boğa burcundayken, geçmiş yıllarda değişmeyen Akrep kalmadı. Şuan Terazi burçları öyle. Önümüzdeki sene de Başak burçları için bunları konuşacağız. Konumuz, aşk değil önce kendimiz. Biz iyileşirsek zaten bu durum ilişkilerimize de yansıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X