Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Terazi burcu olanlar dikkat!

Köşe Yazısını Dinle

Juno, Roma mitolojisinde tanrıların kraliçesi ve baş tanrı Jüpiter’in eşi olarak bilinmektedir. Neleri temsil eder?

Evlilik, doğum, kadınlar, sadakat & bağlılık yemini, aile değerlerini anlatır. Sembollerinden biri de tavus kuşu tüyüdür. Juno, kocası Jüpiter’in sadakatsizliklerine karşı kıskançlığıyla ve intikam planlamasıyla bilinir. Jüpiter’in sevgilileri ve sevgililerinden olan çocuklarına karşı sık sık intikam planları yapmasıyla tanınır. Güney Ay düğümünün Terazi burcunda ilerlediği, Mart ayının sonunda yaşadığımız Terazi tutulmasını hatırlıyor musunuz? Çoğumuz kaderi sandığı kişiden ayrıldı.

9 Ağustos itibariyle transit Juno’nun Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkiler ve kuracağımız ortaklıklarda dengeli olmaya önem vereceğiz. İşlerin değiştiğini idrak eden çoğu kişi önümüzdeki 2 aylık süreçte yeni kişilerle tanışıp, yeni bir yolculuğa adım atacaktır. Beni eskiden beri takip edenler bilir. Belki bir ayrılık yaşadınız ve üzüldünüz o dönem ama Eylül ortası bambaşka bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Özellikle de Terazi yerleşimi olan haritalar, 7. ev yöneticisi Terazi burcunda olanlar, Juno’su Terazi olanlar için yeni bir sayfa açılıyor!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X