Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Temmuz ayının en önemli haftası; Trafikte kimseyle takışmayın…

Köşe Yazısını Dinle

Aylar öncesinden bahsettiğimiz Temmuz ayının en önemli haftasına giriş yapıyoruz.

Astrolojide Mars gezegeni saldırılar, savaşlar, hayatta kalma mücadelesi için gösterdiğimiz dürtülerimizi anlatır. Kimi konuşarak savaşır, kimi kriz anında soğukkanlıdır, kimi pasif, kimi stratejiktir.

Günün sonunda hepimizin bir savaşma mekanizması vardır. Bu süreçte rekabeti yoğun hissedeceğiz.

Uranüs ise düzen bozan, aniliklerle alakalı bir gezegendir. Bu iki gezegenin kavuşmasının yanı sıra Algol sabit yıldızının eşlik etmesi majör bir konuyu ortaya çıkarıyor.

Global etkilerde para piyasaları, isyanlar, ani saldırılar, ekonomik kriz, vergiler, toprak sarsıntıları, tarım ile alakalı krizler meydana gelebilir. Bireysel etkilerde sabrımız tükenmiş gibi hissedebiliriz. Özgürlüğümüz önem kazanabilir ancak bunun bir bedeli olduğunu unutmayın.

Karakterinize ters davranışlarda bulunmamaya gayret gösterin. Ayrıca bu sabit yıldız alkolle de alakalıdır. Bu hafta olabildiğinde az tüketmeye, daha sağlıklı beslenmeye, kendinizi her gergin hissettiğiniz anda çıplak ayak toprakta yürüyüp iyi anlarınızı imajine etmenizi öneririm.

Gene boyun bölgesinde hassiyet oluşabilir. Spor yaparken kendinizi zorlamamanızı öneririm. Trafikte kimseyle takışmayın. Biri sinirlerinizi hoplatırsa, evet cevap vermenizi anlayabilirim ama o tartışma uç noktalara gidebilir.

Bu hafta yardımlaşmanın, dua etmenin, iyiliğin değerini daha iyi anlamamız gerekiyor.

Cezalandırmak bizlerin haddine olan bir şey değil. Hırslı insanlardan, enerjinizi düşüren kişilerden uzak durmanızı öneririm.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X