Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Mars ikizler burcuna geçiyor

Köşe Yazısını Dinle

20 Temmuz akşamı transit Mars İkizler burcuna geçiyor ve bu etkiyi 4 Eylül’e kadar deneyimleyeceğiz. Boğa transitiyle bence yeterince kök saldık ve içimiz şişti hatta hareketlerimiz bile ağırlaştı.

Şimdi sustuklarımızı dile dökme zamanı. Bizleri bu süreçte etkileyen tema kıvrak zeka olacaktır. Dilimizle savaştığımız bir sürece giriyoruz. Sosyal medyayı etkili kullanmak, ilgi alanlarınızın olduğu atölyelere katılmak, yeni bir hobiye başlamak için güzel zamanlar. Zira İkizler burcu düşünceyle de alakalıdır. Sıkıştığınız anlarda rahatlamanızı sağlayan bir aktivite önerimdir.

Bu İkizler geçişi kendini kapanda hisseden Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçlarına nefes aldırır. Öncü burçlar için korku yayılmasına karşıyım çünkü çoğu zaten Plüto’nun ağırlığını uzun yıllardır çekiyor. Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları için sıçrama dönemi var. Sadece burada olana bitene değil, ileriye bakmanızı öneririm.

21 Temmuz günü Oğlak burcunun son derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Dolunayın yücelim yöneticisi Mars ile Plüto arasında hava üçgeni var. Duygusal kararlardan uzak, akla yatan hatta gölge yönde çıkar güden bir dolunay var. Geçen günlerde yazmıştım belki birileri şapkasını önüne alıp gelebilir diye ama arka planda merhamet yok lütfen buna dikkat edin.

Özetle; ne hissediyorsanız doğru. Kimse durup dururken canı kadar sevdiği birinden şüphe duymaz. Rasyonel bir bakış açısı kazandığınız sürece bir devrin kapandığı ama yerininde güzel dolduğu bir dönem var.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X