Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Köprüden önce son çıkış! Karar sizin.

Köşe Yazısını Dinle

22 Haziran gününe Oğlak dolunayıyla uyanıyoruz. Dolunay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun doğasında gelişmeler, finaller yaşarız. Dolunay analizi, Güneş ve Ayın karşıt açı oluşturduğu an haritasına göre yorumlanır. Majör bir etki almanız için 1 derece ve yakınlarında öncü burçlarda (Koç, Terazi, Yengeç, Oğlak) yerleşimleriniz olmalıdır. Eğer 1 derece ve yakınlarında toprak grubu olan Boğa ve Başak burcunda yerleşiminiz varsa da, fırsatlar elde edebilirsiniz demektir.

Oğlak burcu doğası statü, toplumdaki duruşunuz, sınır çizme, sistem, otorite, yaratmaya çalıştığınız düzen, duyguların kontrol altına alınmasıyla ilgilidir. Bunları yazarken de dolunayın yönetici gezegeni olan Satürnün Balık burcunda olması da manidar oldu. Ne kadar erdemli davranışlar sergilesek de, sistem “sen elinden geleni yaptın ve zamana bırak” diyor. İşte tam bu noktada çılgına döndüğümüz bir evredeyiz. Bu dolunayda kılıçlar çekiliyor. 1 derece ve öncü burçta olması zaten olayların hızlı cereyan edeceğini gösteriyor.

Güneş ve Merkür Yengeç burcunda ilerliyor. Yumuşak karnımız burada devreye giriyor. Mart 2024 Terazi tutulması da tetikleniyor. Bunun astrolojik karşılığı iki yola çıkabilir. Aileniz ve ilişkiniz arasında kalabilir ve bunun sonucunda mantığınızla hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da güvenip yola devam etmişsinizdir aslında hiç güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Bu konuları, güncel probleminiz üzerinden türetebilirsiniz. Döne döne tekrar ettiğim bir konu var o da Kuzey Ay düğümü Koç burcunda ilerliyor. Hayat cesur kararlar alabilenleri seviyor bu dönemde. Kendinizi sürekli olarak açıklamak zorunda kalıyorsanız, doğru yerde değilsiniz demektir. Kaç yaşında olursak olalım hepimizin içinde bir çocuk var ve görülmek, duyulmak isteyen..

Peki bu dolunayın duygusal yansıması ne olabilir? Ait hissetmek ile alakalı güçlük çekiyoruz, korkularımız yakın ilişkilerden bizleri uzak tutabiliyor.

Kolektif etkilerde ise gaddarlıkla sınanabiliriz. İyi açıdan baktığımızda gökyüzünde Yengeç etkisi varken emlak piyasaları, yemek sektörü hareketlenebilir. Evlerle ilgili projeler hayata geçebilir. Ya da istenilen bir seyahati de gerçekleştirebilirsiniz. Eklemek isterim ki, Güneş Yengeç burcuna geçtiğinde 3 aylık yeni period başlar. Ve bu dönemde en dikkat çekici olan da zamlar olacaktır.

Ama dolunayın sevdiğim tarafı, zamanında size karşı doldurulan kişilerin uyanması olur. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin, hem de dostunu! Demiş Necip Fazıl Kısakürek.

Köprüden önce son çıkış! Karar sizin.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X