Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Balık burcunda Ay tutulması

Köşe Yazısını Dinle

18 Eylülde sabahın ilk ışıklarında Balık burcunun 25 derecesinde Ay tutulması yaşayacağız. Bir tanım yapalım. Ay tutulması nedir? Güçlü bir dolunay gibi düşünebilirsiniz Ay tutulmasını. Ancak her dolunay, ay tutulması olmuyor. Sürekli oluşan bir görünüm olmadığı içinde bu yayın önemli.

Dolunay, başlattığımız konuların sonuçlarını gördüğümüz, duyguların ve gizlenen konuların açığa çıktığı zamanlar oluyor ve haftaya yayılan bir enerji diyebiliriz. Sonuçları görüyoruz ve aksiyona geçiyoruz. Ay tutulmasında daha güçlü değişimler görüyoruz. Dolunay netlik kazanmamızı sağlıyor, Ay tutulmasında köklü değişimler yapıyoruz.

Hem Balık burcunda olması hem Neptünün eşlik ettiği bir tutulma olması, bilinçaltınızdan gelen mesajların önemini vurguluyor. Örneklendirelim. Uzun zamandır bulunduğunuz ortamdan rahatsızsınız. Bunu biliyorsunuz ve o size zarar veriyor ve ister istemezde bir bağımlılık geliştiriyorsunuz. Bu tutulma, hayatınızdaki sağlıksız alışkanlıkları veya zor durumlarla karşılaştığınızda kaçış eğilimlerinizi fark etme ve bunlardan kurtulma fırsatı sunabilir.

Bence bu Ay tutulması, terapiye başlamak için çok güzel bir dönem. Zaten farkettiyseniz ay başında bir Başak yeniayı yaşadık. Herkes daha çok sağlığıyla ilgilenmeye başladı, çoğumuz spora yazıldık, ipin ucunu kaçırdığımızı farkedip hızlanmaya ve üretmeye başladık.

Balık burcu fedakâr bir doğaya sahiptir tutulma sırasında başkalarına yardım etme, empati kurma ve destek olma isteğimiz artabilir. Ancak Balık burcu sınırsızlıkta demektir. Bu tutulmadan bir kesim nasibini alabilir. Sınır çizmeyi öğrenmek durumunda kalabilir. Daha da önemlisi bu tutulma, Mart 2024te yaşanan Terazi tutulmasıyla bağlantılı. Geçmiş ve gelecek arasında bir yol ayrımı var.

Bu zamanda, benliğinizi ifade etmek, kendinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Fakat Neptünün etkin olduğu bir tutulmada gölge yönde belirsizlik, yanılsamalar, kaçışlar hatta ilişkilerde hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Belki retro döneminde biriyle tanıştınız ama tutulma döneminde beklentilerinizin çok da uyuşmadığı bir insan olduğunu farkedebilirsiniz. Affedici yanı olanda bir etki var ama lütfen o insanların hangi koşullarda hayatınızdan çıktığını unutmayın, ilişkilerde netlik sağlamak, net tavır göstermek, isteklerinizi doğrudan iletmek önemli olacaktır.

Her şeyi sorgulayabilirsiniz. Kim olduğunuzu, gelecekten ne istediğinizi ve ilişkilerdeki rolünüzü ya da var olan ilişkilerde alma verme dengesi, kurduğumuz yakın dialoglar derken kafamızın karışabileceği bir dönem var.

Madde bağımlılığı haberleri artabilir, ya da kullandığınız ilaçlarda yan etkiler görülebilir. Sağlık sektörüyle alakalı haberler duyabiliriz.

Tutulmanın yücelim yöneticisi Venüs Terazi burcunda ve Jüpiter destekli. Danışman rolündeki tüm meslekler için güzel bir dönem. Avukatlar, finans danışmanları, spiritüel alanlarla ilgilenen kişiler, hatta sanatta çok ileri projeler görebiliriz.

Günlük rutinler, çalışma hayatı ile alakalı değişimler meydana gelebilir. Arkadaşlarınız aracılığıyla güçlü ortaklıklar kurabilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız, yurt dışına açılma imkanı yakalayabilirsiniz.

Balık burcu su elementi mensubudur. Bu tutulma sırasında suyla ilgili doğal felaketler, denizler ve okyanuslarla ilgili gündemler oluşabilir. Ve 12. evin sahibi olduğu için bize kapalı alanları anlatır. Hapishaneler, yardım kuruluşları, uluslararası dayanışmalar, su kıtlığını önleme amaçlı projeleri sıklıkla duyabiliriz.

Yükselen burcu Koç olanlar için güz dönemi ilişkiler açısından destekli, Terazilerde aynı şekilde birçoğu Juno etkisiyle giriyor yeni yaşına güçlü ortaklıklar, güçlü bir partnerle tanışma gündemleri olabilir. Balık yerleşimli haritalar içinde yeni bir gündem doğuyor ancak öncesinde bir temayı geride bırakmaları gerekebilir. Yükselen Akrepler ve Yengeçler içinde olumlu etkilerden söz edebiliriz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X