Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Ağustos ayını Venüs transitleriyle kapatıyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Selamlar canım takipçilerim,

Ağustos ayını Venüs transitleriyle kapatıyoruz.

27 Ağustos ~ Venüs Uranüs olumlu açısı: yaratıcılığınız artabilir. Beklenmedik para desteği alabilirsiniz. Heyecanlı buluşmalar yaşabilir. Yaptığınız işle alakalı uzun süredir uğraş verdiğiniz bir konu varsa, problemi hızlıca çözebilirsiniz. Spontane kararlar dönemi. Özellikle de toprak (Boğa, Başak, Oğlak) gruplarının son derecelerinde gezegenleri olanlar için olumlu etkiler var. Örneğin; Ay 29 derece Boğa, Venüs 25 derece Oğlak gibi.

28 Ağustos ~ Venüs Neptün zorlayıcı açısı: geçenlerde bir yazı okumuştum. Herkes geçmişteki kendini terkettiğinde bir yas sürecinden geçer diye. Bazı vedalar acıdır. Bir cümle duyarsınız, tüm hayatınızı etkiler. Uykudan uyanış vaktidir. Düş kırıklığı olarak geçer ama siz buna nereden bakarsanız bakın, miladı dolmuş her şey vaktinizi çalar. Yatırımlarda da bu geçerlidir. O an cazip gibi gözükebilir, ileride pişmanlık yaratabilir. Dikkatli olması gereken burçlar: İkizler, Başak, Yay, Balık (son dereceleri). Örneğin; Mars Balık 27 derece, Ay Yay 28 derece gibi. Ek olarak Ay burcu İkizler ve Yengeç burcunun ilk 10 derecesinde yerleşimi olan takipçilerim, bu ay hayatlarında bir farkındalık yaşayacaktır. Belki ilişki, belki aile, belki hayat düzeni..

29 Ağustos ~ Venüs Terazi burcuna geçiyor. Merkür direkt harekete geçmeden önce durağan konumda. İbni Ezra’ya göre bu konum, sorunlu bir durumda umut ışığı verir. Hava grubunda (İkizler, Terazi, Kova) ilk 5 derecesinde gezegenleri olanlar sıkıntılı bir süreci geride bırakabilir, kalıcı başlangıçlar yapabilir. Yeni aşklar doğabilir çünkü Venüs, Plüto destekli ilerliyor olacak.

Dilerim süreç hepimiz için olumlu ilerler.
İyi haftalar!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X