Gamze Balarısı
Gamze Balarısı
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

17 Ekim Koç dolunayı

Köşe Yazısını Dinle

Ekim ayının başları için ne kadar iç ısıtan etkiler var dediysek bir o kadar sert gündemlere doğru ilerliyoruz.

Dolunay zamanları duygusal hassasiyetlerimizin artışına neden olur. Üstelik Ay Koç burcunda olunca, sinirle karışmış duygusal patlama gündeme gelir. Ev ortamında, iş hayatınızda, ilişkinizde, birlikte sıklıkla zaman geçirdiğiniz insanların sizin üzerinizde yarattığı olumlu ve olumsuz duyguları fark ettiğiniz bir dönem olabilir.

Bu duygular daha çok kışkırtıcı olabilir. Belki her zamanki tavrıdır ama sizin daha çok gözünüze batmaya başlar. Özetle; tahammülümüzün azaldığı zamanlardan geçiyoruz.

Plüto’nun etkin olması da kontrol güdüleri, takıntılı düşünceler/kişiler, dönüştürücü derin zeminleri hazırlayabilir. Geçmiş ve gelecek arasında sıkışmış kalmış gibi hissedebilirsiniz. Birileri sabrınızı zorlayabilir. Burada sizin soğukkanlı olmanız belki daha sert, sınır çizen bir görünüm sergilemeniz gerekebilir.

Ve gerçekten bir tutulma kadar etkili olan bir dolunay olduğunu düşünüyorum çünkü Plüto son derece Oğlak burcunda ve ileri ki aylarda tamamen Kova burcunda seyredecek! Gereksiz olan yüklerden arınmamızı sağlayacak, belki de tamamen kendi hayatımıza odaklandığımız, mantık dışı davranışlarımız varsa bunları düzenlemeye çalıştığımız, bencillik güden her ilişkiyi kesip attığımız keskin hatları olan bir etkiden söz ediyorum.

Bazen kelimeleri dökülmez, acısı o günkü kadar taze yaralar vardır. Dilerim o günleri unutturacak tertemiz başlangıçlar yapmanıza vesile olan bir dönem olur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X