Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Kale düşmeden turu kaptık!

Köşe Yazısını Dinle

Baştan söyleyeyim benim için skordan bağımsız Türkiye Kupası şu atmosferde külfetten başka bir şey değil ya da en iyimser bakışla hazırlık maçından öteye geçmez.

Çünkü bu kadro her ne kadar 3. Lig için fazla olsa da gruplara kalıp bir şeyler yapabilmek ütopik bir beklenti olur. Gereği de yok. Yedeklerle oynanır gidebildiğimiz yere kadar gidilir. Gerisi de önemli değil.

Bu söylediklerim 2. Grup lideri Uşakspor için de aynen geçerlidir diye düşünüyorum.

Pablo da bu düşünceyi destekler şekilde 8 farklı oyuncuyu sahaya sürdü, ev sahibi Uşak da son lig maçından 10 ismi değiştirerek maça çıktı.

Abdullah Tazgel’in endişelendiren sakatlığını görünce lig için rotasyonun derin olmasının ne kadar gerekli olduğu da ispatlandı bir bakıma.

Böyle bir atmosferde temposu pek yüksek olmayan, vasat bir 45 dakika izledik, fakat yine de Timsah rakibine oranla daha iyi görünen taraftı.

İkinci yarı oyun biraz daha hareketlenirken, 60’ta rotasyona girmeyen Yiğit Ali Bayrak’ın soğukkanlı golüyle Bursaspor öne geçmeyi bildi.

Kalan bölümde hata yapmayan yeşil beyazlılar, yakaladığı bir kaç fırsatı da değerlendiremeyince 3. eleme turuna 1-0’lık skorla yükselmeyi başardı. Ancak 90+7’de İlhan Depe’nin kaçırdığı gol gerçekten inanılır gibi değildi.

Dünkü maçta Bursaspor adına galibiyetten daha sevindirici olan Tahir Babaoğlu’nun aylar sonra sahaya çıkmasıydı. Tecrübeli golcü zamanla formunu yakalarsa yeşil beyazlı kulüp için önemli bir kazanç olur.

Tabii yeşil beyazlı takımın 7. maçında da gol yememesi ayrı bir güzellik.

Şimdi asıl hedef olan lige odaklanmalı. Pazar günü oynanacak Kahramanmaraş maçını kazanmak önemli. Artan bilet fiyatları ve on-line’daki kısıtlamanın taraftara olumsuz yansımayacağını umuyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X