Erdal Akçay
Erdal Akçay
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Çekilin yoldan Bursaspor geliyor!

Köşe Yazısını Dinle

3.Lig’in çok üzerinde bir kadro kuran Bursaspor, kulüp efsanesi Pablo Martin Batalla yönetiminde dolu dizgin gidiyor…

Ligde 3 maçı da kazanan, 8 gol atıp, kalesini gole kapatan ve 9 puana ulaşan tek takım olarak 1.Grup’un zirvesine çıkan Yeşil Timsahları gönülden kutluyorum.

Bu takımı oluşturan Enes Çelik başkanlığındaki yönetime ve Bursaspor’un yeniden ayağa kalkıp layık olduğu Süper Lig’e doğru yolculuğa başlamasına katkı veren herkese helal olsun…

Düzce’de Ahmet İlhan Özek’in iki golüyle kazanan, 41 bin 300 taraftarı önünde Tokat Belediye Plevne’yi İlhan Depe, Mücahit Can Akçay ve Ahmet İlhan Özek ile yıkan Bursaspor’un son kurbanı Trakya’nın şirin kasabasının takımı Ergene Velimeşespor oldu.

Patates tarlasını andıran zeminde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil beyazlılar bu sezon ilk kez forma giyen Furkan Özyapı’nın 14’te kaydettiği şık golle perdeyi açtı. Net fırsatlardan yararlanamayan Bursaspor 53’te kazanılan penaltıyı 56’da kaptan Ahmet İlhan Özek ile gole çevirip rakibin fişini çekti. Ancak 58. dakikada Mücahit Can’a çıkan kırmızı kartın çok ağır olduğunu söylemekte fayda var.

80. dakikada Furkan Saki’nin uzun pasında hareketlenen İlhan Depe yine klasını konuşturup şık bir vuruşla 3-0’lık galibiyeti perçinledi. Deneyimli oyuncu attığı golle, bu maçta kaçırdığı pozisyonları telafi etmiş oldu.

Anıl Atağ kendisine fazla top gelmemesine rağmen kalesinde güven veriyor. Savunma oyuncularının bu maçta biraz aksadığını söyleyebiliriz. Orta alanda Yiğitali Bayrak ve Furkan Özyapı çalışkanlığıyla öne çıktı. İnegölspor’dan tanıdığımız Furkan oynadıkça daha fazla takıma katkı verecektir. Sahada basmadık yer bırakmayan Ahmet İlhan ve İlhan Depe gollerini atmaya devam ettikçe arzulanan şampiyonluk lig bitmeden gelecektir.

Daha bu takıma sakatlığı atlatan Muhammet Demir’in katılacağını, Mustafa Tahir Babaoğlu’nun da sahalara dönmek için gün saydığını düşünürsek bu sezon gol ve puan rekoruyla birinci perdeyi kapatıp 2.Lig’e güle oynaya yükseliriz.

Pazar akşamı Muşspor ile oynanacak maçta Bursaspor taraftarının yine tribünleri doldurup rekor kırmasını ve vereceği destekle galibiyette başrol oynamasını bekliyoruz.

1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Batalla ve oyuncuları tebrik ederim.Yazarımız ‘kasaba takımı,diyerek süper lig şampiyonunun bu takıma karşı kazandığı maçı zafer olarak addetmesi aslında içimi acıttı.Bizi bu hallere düşürtenlere yazıklar olsun.Ve buna sebep olanlara kesinlikle hesap sorulsuuuun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X