Emre Kurtbay
Emre Kurtbay
E-Posta: [email protected] YAZARIN TÜM YAZILARI

Pablo Hoca gençleri görmek istedi

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında üçüncü ve son antrenman maçında 3. Lig 3. Grup ekiplerinden, Bursalı teknik adam Fazlı Tan’ın çalıştırdığı Küçükçekmece Sinopspor’a 1-0 mağlup oldu.

Yorucu ama verimli bir kamp dönemini geride bıraktı Bursaspor… Yeni bir oluşum, büyük umutlarla çıkılan uzun yol öncesi Bolu’dan gelen sinyaller çok olumlu.

Hem antrenmanlar, hem de maçlarda gözlemlediğim kadarıyla özlenen Bursaspor’u bu sezon sahada göreceğimizi düşünüyorum.

Küçükçekmece Sinopspor maçında Teknik Direktör Batalla, ilk iki maçta fazla süre bulamayan isimlere ağırlık verdi.

Ahmet İlhan Özek, Anıl Atağ, İlhan Depe, Yiğitali Bayrak ve Mehmet Yiğit aldıkları izinle birlikte kampı bir gün önceden tamamladığı için maçta oynamadı.

Hücumda istenen üretkenliği görmediğimizi söyleyebilirim. İkinci yarıda Mücahit Can-Sedat Cengiz ikilisi çift forvet olarak görev yaptı. Pablo Hoca, hazırlık maçlarında denediği çift forvetli dizilişi zaman zaman ligde de uygulayacak gibi duruyor.

Ayrıca savunmada da zaman zaman net pozisyonlar verdi Bursaspor. Bu pozisyonlarda özellikle tecrübeli eldiven Zekeriya Topayan’ın hakkını vermek lazım. Farkın açılmasını önleyen isimdi.

Yukarıda dediğim gibi yorucu bir kamp dönemi geçti 15 gün boyunca. Bu nedenle oyuncuların biraz yorgun olmalarını normal karşılıyorum.

Sonuç yanıltmasın. Pablo Hoca, Küçükçekmece Sinop karşılaşmasında önceki maçlarda fazla forma şansı vermediği oyuncuları görmek istedi. Hazırlık maçları da bunları görmek için değil mi zaten? Hoca da sonuçtan bağımsız özellikle gençlerin performansını mercek altına aldı.

Bazı genç isimler teknik ekibin raporu doğrultusunda yeniden Vakıfköy’e dönecek. Gelişimleri orada izlenmeye devam edilecek. Gerekli görülmesi halinde ise dönem dönem yeniden A takım maç kadrosunda olacak.

Pablo Martin Batalla’nın 7 Eylül’de başlayacak lig maçları öncesinde kadroyu 25 kişiye düşürmesini bekliyoruz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X