Yaralı yaban hayvanların tedavisinde yeni protokol

Yaralı yaban hayvanları, Uludağ Üniversitesi’nde tedavi edilecek.

Yaralı yaban hayvanların tedavisinde yeni protokol

Yaralı yaban hayvanlarının tedavisi için Uludağ Üniversitesi ile yürütülen ortak çalışmanın protokolü yenilendi.

Yaralı yaban hayvanlarının tedavisi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında protokol imzalandı.

Ortak protokol Bölge Müdürü Yahya Güngör ve UÜ. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız tarafından imzalandı. Protokol kapsamında bölge müdürlüğü sorumluluğundaki Karacabey ilçesi Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon merkezindeki yaban hayvanlarının gerekli tedavi ve diğer müdahaleleri UÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde yapılacak.

Söz konusu merkezde müdahale edilmesi mümkün olmayan doğada öksüz, hasta ve yaralı olarak bulunan yaban hayvanlarının gerekli tedavi ve diğer müdahaleleri veteriner fakültesi hayvan hastanesinde yapılacak. Ayrıca işbirliği protokolü kapsamında burada yapılacak bilimsel araştırmalarda veteriner fakültesi personeline kolaylıklar sağlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X