Vali Demirtaş’tan Bursa sahillerinde inceleme

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Gemlik sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahildeki vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Denizler bizim ortak mirasımızdır” ifadelerini kullandı.

Vali Demirtaş’tan Bursa sahillerinde inceleme

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Gemlik ilçesindeki Büyükkumla, Gemsaz, Kumsaz ve Kurşunlu sahillerinde incelemelerde bulundu.

Sahillerin temizliği ve güvenliği başta olmak üzere kıyıları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunları hakkında yetkililerinden bilgi alan Demirtaş, sahil hattı boyunca vatandaşlarla sohbet edip öneri ve taleplerini dinledi.

Demirtaş: Denizler ortak mirasımız

Vali Mahmut Demirtaş, Gemlik’teki incelemelere ilişkin X’teki hesabından yaptığı paylaşımda “Cennet vatanımızda bizlere emanet edilen tabiat varlıklarımıza en iyi şekilde sahip çıkmak temel vazifemiz. Kıyılarımızı, sahillerimizi ve denizlerimizi el birliği ile koruyacağız. Denizler bizim ortak mirasımızdır!” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mahmutdemirttas/status/1807398727587430607

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X