ÜÇGE, Vizyon 100 – 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde yer aldı

Çeşme’de düzenlenen ve T.C. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın açılış konuşmasıyla başlayan Vizyon 100 – 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi, global liderlerle birlikte 500’e yakın üst düzey yöneticiyi bir araya getirdi. ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanları Damla Aras, Can Aras ve Grup Şirketleri CEO’su Esra Güven bu önemli etkinlikte yer aldı.

ÜÇGE, Vizyon 100 – 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde yer aldı

Bu yılki zirvenin ana teması olan “Metal Collar (AI) / Metal Yaka (YZ)”, yapay zekânın iş dünyasındaki rolünü ve bu teknolojinin toplumsal etkilerini mercek altına aldı. Zirvede, yapay zekânın iş dünyasında insanla birlikte nasıl etkili bir şekilde var olabileceği, yeni iş kolları yaratma potansiyeli ve etik sınırlarının nasıl çizileceği gibi kritik başlıklar tartışıldı.

ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Damla Aras, zirve kapsamında gerçekleştirilen “Perakende, Sağlık ve Hizmetler” oturumunda moderatörlük yaparak, yapay zekânın getirdiği fırsat ve riskleri “Yin ve Yang Arasındaki Dengeli Dans” metaforuyla özetledi. Yapay zekânın doğru kullanıldığında insanlık için büyük bir fırsat olduğunu, ancak bu dönüşümün etik çerçevede sorumlulukla yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

Aras’ın moderatörlüğünü yaptığı oturumda, Eldor Corporation Başkanı ve Ceo’su Pasquale  Forte, Martin Bauer Türkiye CEO’su Akın Palazoğlu, MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, Philips Türkiye Genel Müdür’ü Gamze Arbak, Yatsan CEO’su Gökalp Bahçeli, GTech CEO’su Mine Taşkaya ve son olarak / Jain Farm Fresh Türkiye Ticari Direktörü Kuntay Özkan yapay zeka alanındaki son gelişmeleri paylaştılar ve  önemli  değerlendirmeleriyle zirveye katkı sağladılar.

Zirvede  “Topluma İlham Veren ve Değer Katan İş İnsanı” ödülüne de layık görülen Damla Aras’a  ödülü Eldor Corporation Yönetim Kurulu Üyesi Bruna Forte tarafından takdim edildi.

Gala esnasında katılımcılara özel olarak hazırlanan “Digital CEO & Leaders / Metal Collar (AI), 2025” başlıklı kitap da sunuldu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X