ÜÇGE Geleneksel Aile Pikniği bu yıl da coşkuyla gerçekleşti

ÜÇGE Grup Şirketleri bu yıl da geleneksel aile pikniğini büyük bir coşku ve gururla gerçekleştirdi. Orhaneli Karagöz Piknik Alanı’nda düzenlenen bu anlamlı etkinliğe bin kişiyi aşkın katılım sağlandı. Çalışanların ve değerli aile üyelerinin bir araya geldiği bu organizasyon, aynı zamanda köklü ve güçlü bir topluluğun parçası olmanın getirdiği dayanışma ve birlik duygusunu pekiştiren bir buluşma oldu.

ÜÇGE Geleneksel Aile Pikniği bu yıl da coşkuyla gerçekleşti

ÜÇGE çalışanları ve aileleri, piknik boyunca devam eden rekabet ve eğlence dolu takım oyunları ve spor etkinlikleriyle birlikte hem eğlenceli anlar yaşadılar hem de birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdiler. Canlı müzik performansları ve moderatör eşliğinde devam eden interaktif etkinlikler günün enerjisini yükseltirken, kapanış coşku dolu bir konser ile gerçekleştirildi.  Geleceğin umudu çocuklar için hazırlanan oyun ve aktivitelerle de gelecek nesillere bugünün hatıralarında güzel bir anı olarak yer alması hedeflendi.

Birlikte Daha Güçlüyüz!

Etkinlikte ÜÇGE İnsan Kaynakları Direktörü Seda İncir, çalışan ve aile üyelerine yönelik bir konuşma yaptı. Birlik, beraberlik temalarını ve gelecek hedeflerini konuşması sırasında sıkça vurgulayan İncir, “Gücümüzü birbirimizden alıyor, daha büyük hedeflere birlikte yürüyoruz” diyerek başarılarının arkasında, çalışanların emekleri ve ailelerinin desteğinin büyük bir payı olduğunu vurgulayarak tüm çalışanlara ve ailelerine teşekkür etti.

Bu yıl ayrıca, spor müsabakaları kapsamında fabrikada gerçekleştirilen Bahar Turnuvası’nın şampiyonlarına ödülleri de takdim edildi. Turnuva boyunca gösterdikleri takım ruhu ve üstün performansla öne çıkan çalışanlar, piknikte özel ödüllerle onurlandırıldı. Çalışanlar bu ödüllerin, sadece bireysel başarıları değil, aynı zamanda takım olarak bir arada olmanın getirdiği gücü de temsil ettiğini belirtti.

Piknik sonunda düzenlenen hediye çekilişi, çalışanlar arasında neşe ve heyecan yaratırken; etkinlik keyifli ve unutulmaz anılarla sona erdi. Doğayla iç içe geçen bu keyifli organizasyon, çalışanlara ve ailelerine hem dinlenme hem de eğlence dolu bir gün sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X