Türkyılmaz’dan Acar’a ziyaret

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret eden Hayri Türkyılmaz, parti ayırımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götürerek Mudanya’yı hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Türkyılmaz’dan Acar’a ziyaret

ÖMER BİLİK 

Herkese eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, “Parti rozetimi bir kenara bırakıp, herkesin belediye başkanı olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Mudanya’yı beton yığınından kurtarıp, çocuklarımızın, gençlerimizin ve  tüm vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabildiği, doğası temiz, yeşil ve mavinin buluştuğu, spor ve kültürel alanların arttığı, stresten uzak bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

SAHİL DÜZENLEMESİ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya sahillerinde vatandaşın rahatlıkla gezebileceği mekanlar oluşturulması amacıyla sahilde gerçekleştirdiği düzenlemenin isabetli bir adım olduğunu ifade etti. 

Başkan Türkyılmaz’ın hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirten Acar, “Devletin ve milletin malına sahip çıkmak tüm belediye başkanları olarak önemli görevlerimizdendir. İlçe belediyeleri olarak karşılıklı işbirliği içinde, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X