Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye’nin tek yürek olup takip ettiği EURO 2024’te, A Milli Futbol Takımı Avusturya’yı Merih’in attığı 2 golle yenerek çeyrek final biletini kaptı ve Hollanda’nın rakibi oldu. Millilerin Avusturya zaferinin ardından gözlerin çevrildiği Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçının tarihi de en çok aranan konu başlıkları arasında yer aldı. İşte Türkiye-Hollanda maçı ile ilgili detaylar…

Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için heyecanlı bekleyiş başladı.

Son 16 Turu’nda Avusturya’yı Merih Demiral’ın kaydettiği gollerle Avusturya’yı  2-1 yenerek çeyrek final biletini cebine koyan Ay-yıldızlılar, Hollanda’nın rakibi oldu.

Çeyrek final maçlarının 5-6 Temmuz tarihlerinde oynanacağı turnuvada Türkiye ise nefesini tuttu ve Hollanda ile oynayacağı yarı final mücadelesi için heyecanlı bir bekleyişe geçti.

Türkiye-Hollanda EURO 2024 çeyrek final maçında Ay Yıldızlılar, yarı final bileti almak için ciddi mücadele verecek.

6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Türkiye-Hollanda maçı saat 22:00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2024‘te çeyrek final biletini alan takımlar ise şu şekilde;

Türkiye
Hollanda
İsviçre
İspanya
Almanya
Portekiz
İngiltere
Fransa

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X