Tur Yıldız Biçer’den Şehit Evine Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Sarıgöl’de dün toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik’in evini zi…

Tur Yıldız Biçer’den Şehit Evine Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Sarıgöl’de dün toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik’in evini ziyaret ederek acılı aileye taziyede bulundu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Akşehir ve Kadın Kolları yönetimi ile birlikte, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik’in evini ziyaret ederek, şehit ailesine taziyede bulundu. Şehit’in dayısı İsmail Aşçı, “Sayın vekilim, artık bu terör bitsin. Her gün şehit haberi almaktan, yüreklerimiz yanıyor. Şehidimizin annesi aşçı Sarıgöl’ün karnını doyuruyordu. Oğlu şehit olalı üç gündür ağzına bir lokma koymadı. Buna birlik olun çare bulun.” dedi. Tur Yıldız Biçer de, “Biz elimizden geleni yapmaktayız. Bizlerinde şehit haberini duyunca yüreklerimiz sızlıyor. CHP olarak araştırma komisyonlarımız çalışmakta. Gerekeni yapmak için çalışmaktayız. Başınız sağ olsun.” diye konuştu. Milletvekili Tur Yıldız Biçer daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Sarıgöl’ün teröre verdiği şehit için esnaflara da taziyelerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X