Tükenen fiyatını ikiye katlıyor!

Oflu Hoca`nın Şifresi filminin galası için Bursa`ya gelen Özlem Savaş, tükenmişlik sendromunun ardından fiyatını ikiye katlayan Meryem Uzerli`ye gönderme yaptı.

Tükenen fiyatını ikiye katlıyor!
Bir döneme damga vuran Özlem Savaş, yıllar sonra beyaz perdeye döndüğü ‘Oflu Hoca’nın Şifresi’ filminin galasında konuştu.
 
Alkol tedavisi gördükten sonra eski günleri unutan Savaş, tükenmişlik sendromu yaşayan Meryem Uzerli’ye gönderme yaptı. Kendisinin tedavi görüp şöhretini kaybettiği dönemde bile tükenmediğini söyleyen Savaş, ‘Keramet tükenmekteymiş. Tükendim diyen fiyatını ikiye katlıyor’ dedi.
 
DENİZ GÜNAH KEÇİSİ SEÇİLDİ
 
Kötü alışkanlıklarından artık kurtulduğunu söyleyen Özlem Savaş, sözü uyuşturucu davasından hüküm giyen ve ardından firar eden Deniz Seki’ye getirdi.
 
Bir çok sanatçının uyuşturucu kullanmasına rağmen Deniz Seki’nin ‘günah keçisi’ ilan edildiğini düşünen Savaş, ‘Yine de firar etmesi çözüm değil. Eninde sonunda yakalanacak ve belki daha fazla ceza alacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X