Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez Dünya Şampiyonu!

Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez Dünya Superbike Şampiyonu oldu.

Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez Dünya Şampiyonu!

Toprak Razgatlıoğlu, İspanya’da yapılan 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın ilk yarışında ikinci oldu ve puanını 493’e çıkararak 2. kez dünya şampiyonluğuna ulaştı.

Toprak Razgatlıoğlu ikinci kez Dünya Superbike Şampiyonluğu yaşıyor.

Razgatlıoğlu, İspanya’da yapılan 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın ilk yarışında ikinci oldu ve puanını 493’e çıkararak 2. kez dünya şampiyonluğuna ulaştı.

Razgatlıoğlu, başarısıyla ilgili duygularını “Oldukça uzun, zorlu ancak başarılı bir sezon geçirdik. Rekorlar kırdık ve bunları daha önce şampiyon olmamış bir takımla birlikte başardık. Bana inanan herkese sonsuz teşekkürler. Bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz ve daha büyük zaferler için mücadele edeceğiz.” sözleriyle ifade etti.

BAKAN BAK’TAN RAZGATLIOĞLU’NA TEBRİK

Razgatlıoğlu’nu tebrik eden Bakan Bak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında ‘İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu’ olarak tarihe geçen başarısının ardından, 2024’te bir kez daha bu seride şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın İspanya’da gerçekleştirilen 12. ve son ayağında şampiyonluğa ulaşan Toprak Razgatlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Dünya genelinde yarışseverler tarafından “El Turco” lakabıyla anılan Toprak Razgatlıoğlu’nun başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, milli motosikletçimizin başarılarının devamını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X