Terör örgütleriyle mücadele sürecek

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Terör örgütleriyle mücadele sürecek

GÜRHAN ADANA

FETÖ’nün Türk tarihinde olmayan bir ihanet gerçekleştirdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, tüm terör örgütleriyle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi. Torun, Bursa’daki FETÖ soruşturmalarıyla ilgili de bilgi verdi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Kani Torun da, “Türkiye’yi çökertmek istediler. Oynanan oyunları halkımız gördü ve AK Parti’yi tek başına iktidara getirdi. FETÖ bir istihbarat operasyonudur. Uyanık olmak gerekiyor, ancak sürekli bir darbe psikolojisini insanlara empoze etmemek gerekiyor.  15 Temmuz gecesi bizi ayakta tutan milli birliğimizdi. Türkiye ekonomik ve siyasal olarak birlik ve beraberlik içinde kalkınmasını sürdürecektir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, Yenişehir’e Büyükşehir tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Karlık, “Bursa’da ne varsa Yenişehir’de de o olsun istiyoruz. Sizler bunu hak ediyorsunuz. Ne yapsak az” ifadelerine yer verirken, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X