Tekstilin kalbi Bursa’daki bu fuarda atacak!

Tekstil sektörünün liderlerinin bir araya geleceği Bursa Textile Show Fuarı, yarın kapılarını açıyor. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 3 gün sürecek.

Tekstilin kalbi Bursa’daki bu fuarda atacak!

Tekstil sektöründe lider şehirlerin başında gelen Bursa, tasarım, kalite ve ürün çeşitliliğini tüm dünyaya tanıtmak ve sektörün ihracat hedeflerine katkı sağlamak amacıyla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde hayata geçirilen Bursa Textile Show ile sektör liderlerini bir araya getiriyor.

Yılda 2 kez düzenlenen Bursa Textile Show, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 12. edisyonu ile Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan ‘Hızlı Ürün Hazırlama & Hızlı Teslimat’ konsepti ile tekstil sektöründe bir ilke imza atarak, yenilikçi ticari platformu ile benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Firmaları, nitelikli alıcılarla buluşturacak olan Bursa Textile Show ayrıca trend alanları, seminerler, lansmanlar, defile organizasyonları ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X