Tarık Ünlüoğlu’nun hiç bilinmeyen ilk karısı kimdir? İkinci eşi ve çocukları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Tarık Ünlüoğlu’nun ölüm sebebi akciğer kanseri. Eşi Gülenay Kalkan ve kızı Zeynep Ünlüoğlu acı haberler sarsıldı.

Tarık Ünlüoğlu’nun hiç bilinmeyen ilk karısı kimdir? İkinci eşi ve çocukları

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Bey karakterine hayat veren usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören Tarık Ünlüoğlu, yaşam mücadelesinde yenik düştü. 

Rol arkadaşı Oktay Kaynarca Instagram hesabından “Abimmmm … Mekanın cennet olsun canım abimmm” sözleriyle acısını paylaştı.

Hastalığı nedeniyle EDHO’dan ayrılmıştı: Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Hemen ardından da reyting rekortmeni diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncuya hastalık sürecinde en büyük desteği eşi Gülenay Kalkan, veriyordu.
 

Tarık Ünlüoğlu ile ilgili görsel sonucu

Erken teşhis konulmuştu: Enfeksiyon ve bronşlardaki lekeler nedeniyle geçtiğimiz sene tedavi gören Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan, eşinin sağlık durumu hakkında şunları söylemişti:

– “Çok erken teşhis konulmuştu. Bu tür olaylarda motivasyon ve neşe çok önemli. Tarık’ta da hepsi var. Onun neşesi asla eksilmez ve çok mutlu. Allah her hastaya şifa versin. Tarık, atlattı çok şükür”.

tarık ünlüoğlu gülenay ile ilgili görsel sonucu

Keyfim yerinde: Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz yılbaşında da her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Ünlüoğlu, “Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok” diyerek güzel haberi vermişti. 

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun olan Tarık Ünlüoğlu Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ardından Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda 25 yıl görev yapan Tarık Ünlüoğlu iki kez evlilik yaptı. İlk eşinden bir kızı oldu. İkinci eşi Gülenay Kalkan ile 2013 yılında evlendi. 

1959 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Tarık Ünlüoğlu’nun ikinci eşi Gülenay Kalkan, tiyatro oyuncusu. Tarık Ünlüoğlu 12 yıl süren ilk evliliğini bitirdikten sonra 1988 yılından itibaren Gülenay Kalkan ile birlikte yaşamaya başladı. Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan 25 yıl birlikte yaşadıktan sonra 14 Şubat sevgililer gününde Berlin’de evlendiler.

Gülenay Kalkan ile ilgili görsel sonucu

Evli olmadıklarını 15 yıl sonra öğrendiler

Gülenay Kalkan eşi Tarık Ünlüoğlu ile olan evliliklerini şöyle anlatmıştı:

-“25 yıldır beraberiz Tarık ile. 15 yıl önce 1998’de teknede Kos açıklarındaydık ve kaptan Mehmet Aslantuğ’du. “Kaptan, nikah kıyar” dediler. Mehmet kıydı bizim nikahımızı. Yıllar sonra bir alım-satım konusuyla alakalı bir şey oldu. Dediler ki “Siz evli değilsiniz, nikahınız geçerli değil”. Biz de hiç üzerine düşmediğimiz için nereden bilelim. 15 Şubat’ta Berlin’de evlendik.”

Tarık Ünlüoğlu’nun bilinmeyen ilk eşi

Usta sanatçının tek çocuğunun annesi 11 yıl evli kaldığı ilk eşi. Tarık Ünlüoğlu verdiği röportajların hiç birinde onun ismini anmamış. Haliyle kamuoyunda ilk eş tam bir muamma. Kızı 2012 yılında Umur Kırca ile evlendiğinde de ilk eş düğünde yer almamıştı. Tarık Ünlüoğlu o dönem sevgilisi olan ikinci eşi Gülenay Kalkan ile nikahta bulunmuştu. 

Gülenay Kalkan ile ilgili görsel sonucu

Tarık Ünlüoğlu’nun kızı Zeynep Ünlüoğlu

Tarık Ünlüoğlu’nun 11 yıl süren ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor. Zeynep ismini verdiği kızı Levet Kırca ile Oya Başar’ın oğlu, Umur Kırca ile evli. Çift 2012 yılında dünya evine girdi. Zeynep Ünlüoğlu sistem analizcisi olarak çalışıyor. Tarık Ünlüoğlu’nun ikinci eşi Gülenay Kalkan’dan çocuğu bulunmuyor. Çift çocuk yapmayı istememişler. Tarık Ünlüoğlu bu konuda verdiği röportajda şunları söylemişti:

-İkinci eşim tiyatro sanatçısı Gülenay Kalkan. Çocuğumuz yok, istemiyoruz da. Onun çocuğu benim. Bu da ona yetiyor, hatta fazla bile geliyor.

Tarık Ünlüoğlu, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı. 2008 yılında başlayıp 3 sezon devam eden Benim Annem Bir Melek adlı dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ile beraber rol aldı.

2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ile Demet Akbağ’ın başrollerde oynadığı Eyyvah Eyvah 3 adlı sinema filminde Özge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı.

Tarık Ünlüoğlu, 2014 yılında Ah Neriman adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile başrolde oynadı. 

Tarık Ünlüoğlu’nun rol aldığı filmler ve diziler:

2015-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2014 – Ah Neriman (dizi)
2014 – Eyyvah Eyvah 3 (sinema)
2014 – Bir Yusuf Masalı (dizi)

2011-2013 – Avrupa Avrupa (dizi)
2011 – Sümela’nın Şifresi: Temel (sinema)
2011 – Eyyvah Eyvah 2 (sinema)
2011 – Berlin Kaplanı (sinema)
2009 – Aşkın İkinci Yarısı (sinema)

2008-2010 – Benim Annem Bir Melek (dizi)
2008 – Dalgakıran (dizi)
2007 – Kabadayı (sinema)
2007 – Benden Baba Olmaz (dizi)
2007 – Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (sinema)

2006 – Umut Adası (sinema)
2006 – Bebeğim (dizi)
2005-2007 – Gümüş (dizi)
2003-2004 – Kurtlar Vadisi (dizi)
2001 – Nasıl Evde Kaldım (dizi)
1998 – Cumhuriyet (sinema)
1996 – Bir Erkeğin Anatomisi (sinema)
1983 – Kurt ve Kuzu (dizi)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X