Tan Okulları Bursa’nın gururu oldu!

Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Tan Balat Okulları, 2024 YKS’de dereceye giren öğrencileriyle yine şehrin gurur kaynağı oldu.

Tan Okulları Bursa’nın gururu oldu!

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, 2024 YKS sonuçları ile Y-DİL puan türünde Türkiye 50.si Tan Fen Lisesi öğrencileri Ahmet Aydın ve Y-Sayısal puan türünde Türkiye 72.si Ece Nur Kırlı’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Tan Liseleri öğrencileri İlk 100’de 4 derece, ilk 1000’de 24 derece, ilk 5000’de 116 derece, ilk 10000’de 54 derece ile büyük bir başarıya imza attı. Tan Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Aydın sonuçların açıklanması ile Y-DİL puan türünde Türkiye 50.si olduğunu tatilde öğrenerek sevincini öğretmenleri ile telefonda paylaştı.

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, zamanı verimli kullanarak disiplinli, özverili ve planlı çalışmanın başarının yegane anahtarı olduğunu dile getirerek başarılı öğrencileri tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X