Sunvital Enerji’ye Uludağ Çevre Forumundan ödül

Uludağ Çevre Forumu, çevre koruma ve sürdürülebilirlik alanında farkındalık yaratmayı amaçlayan prestijli bir etkinlik düzenleyerek konuklarını 2 gün boyunca Uludağ Swiss otelde ağırladı. Düzenlenen etkinlikte Sunvital Enerji çevre dostu enerji çözümleri ve projeleri ile büyük takdir topladı…

Sunvital Enerji’ye Uludağ Çevre Forumundan ödül

Sunvital Enerji kurucu ortağı Murat Kılıç, Uludağ Çevre Forumu tarafından organizasyonu yapılan çevreye duyarlı projeleri, yenilikçi yaklaşımları ve foruma katkılarından ötürü ödüle layık görüldü.

Murat Kılıç: “Bu ödül, Sunvital Enerji’nin temiz enerjiye olan bağlılığının bir göstergesidir.”

Ödül töreni ve fuar için Sunvital Enerji CEO’su Murat Kılıç, firmanın başarılarını ve gelecek hedeflerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bu ödül, Sunvital Enerji’nin temiz enerjiye olan bağlılığının bir göstergesidir. Çevre dostu projelerimizle sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. 10. yaşımızı doldurmanın ve 11. yaşımıza girmenin heyecanını yaşıyoruz. Bugüne kadar 200 üzerinde projeye imza attık, ilk andan son ana kadara profesyonel bakış açımız, tecrübemiz ve tüm şeffaflığımız ile projelerimizi yatırımcılarımızla birlikte yönetmesini bildik. Ekip arkadaşlarıma ve bize inanan herkese teşekkür ederim.

Sunvital Enerji olarak, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve atık yönetimi konusundaki çalışmalarıyla sektörde öncü olmaya devam etmekteyiz. Çevre dostu enerji çözümleri geliştirme konusundaki kararlılığımız ve sürdürülebilir bir dünya için atılan adımlarımız ve diğer kuruluşlardan bu tür ödüllerle taçlandırılmakta ve bizlere gurur vermektedir.

Sunvital Enerji olarak bizler her zaman: Temiz enerjiye olan bağlılığımızı sürdürerek, çevreye duyarlı projeler geliştirmeye devam edeceğiz, sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için yenilikçi çözümler üretmeye odaklanacağız, toplumu bilinçlendirmek ve çevre koruma konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu ödül, tüm ekibimize ve bize güvenen herkese aittir. Teşekkür ederiz!”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X