SOLOTÜRK Bursa’da uçacak

SOLOTÜRK, Bursa’da unutulmaz bir gösteri uçuşuna hazırlanıyor.

SOLOTÜRK Bursa’da uçacak

TAHA TÜTÜNCÜ

Türk Hava Kuvvetleri’nin gururu SOLOTÜRK, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin 50’nci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir gösteri uçuşuna imza atmaya hazırlanıyor.

Üniversitenin Görükle Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek etkinlik, SOLOTÜRK’ün nefes kesen manevraları ile büyüleyecek. Etkinlik programı kapsamında ilk olarak 8 Nisan Salı günü saat 11.00’de çevre tanıma uçuşu gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 16.00’da ise prova uçuşu yapılacak. Bursa semalarında süzülecek F-16 uçağının bu deneme uçuşları, izleyicilere adeta bir ön gösterim sunacak.

GÖSTERİ UÇUŞU 11’NİSAN’DA

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi’nde gökyüzünü dolduracak olan SOLOTÜRK, asıl gösterisini 11 Nisan Cuma günü saat 16.00’da düzenleneyecek. SOLOTÜRK yapacağı hareketlerle 50’nci yıl kutlamalarına unutulmaz bir damga vuracak. Hem öğrenciler hem de vatandaşlar, milli havacılık yeteneğinin zirvesi olan bu gösteriye tanıklık etme fırsatı bulacak. SOLOTÜRK’ün resmi X hesabından duyurulan etkinlik, üniversitenin yarım asırlık geçmişine yakışır nitelikte coşkulu bir atmosfer oluşturacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X