Sivaslılar’dan darbe tepkisi

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin arından FETÖ’ye her kesimden tepkiler çığ gibi büyürken Bursa Sivaslılar Derneği de sessiz kalmadı.

Sivaslılar’dan darbe tepkisi

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Dernek binası önünde gerçekleştirdikleri etkinlikle darbe girişimini kınayan Sivaslılar, “15 Temmuz demokrasi zaferinin gururunu yüreklerimizin en derinlerde yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kıymetini çok iyi biliyoruz” dediler.

 

Dernek başkanı Ali Dinçyılmaz’ın da hazır bulunduğu etkinlikte açıklamayı yapan Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Şeker, ülkenin 15 Temmuz gecesi tarihinin e karanlık gecelerinden birini yaşadığını belirterek, şeref dolu Türk milletinin bu hain girişimi inanç ve kararlılıkla püskürttüğünü söyledi.

​Sivaslılar olarak 15 Temmuz demokrasi zaferinin gururunu yüreklerinin en derinlerinde yaşadıklarının altını çizen Şeker, “Biz, anadolumuzun, şanlı cumhuriyerimizin kıymetini çok iyi biliyoruz. Biz kurtuluş destanımızın mihenk taşı olan, Sivas Kongresi’ne ev sahipliği yapmış, kurtuluş mücadelesinin sarsılmaz sancaktarlarından Sivas’ın vatansever evlatlarıyız. Bu alçak darbe girişiminde darbecilerle mücadele eden fedakar polis teşkilatımıza ve darbecilere fırsat vermeyen TSK evlatlarına da minnettarız. Ülkemize ve istiklalimize kast eden hain FETÖ/PDY ve onun başındaki hain teröristi lanetliyoruz. Bugün bu hainlerin karşısında dimdik durabiliyorsak o gece hayatını bu topraklar için feda eden aziz şehitlerimiz ve onurlu gazilerimiz sayesindedir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ay-Yıldızlı bayrağımız, güzel vatanımızın semalarında sonsuza dek özgürce dalgalansın. Türkiye’miz aziz milletimizin sinesindeki vatan aşkı ile geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürüsün” diye konuştu.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X