Sargın: 2015 milat olacak

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde meclis üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçeyi en iyi konuma getirmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Sargın: 2015 milat olacak

HAYRİ ŞEN

2014 yılındaki faaliyetler ve 2015 yılı projeleri konusunda İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan ve İnşaat Mühendisi Ercan Akın tarafından bir sunum yapıldı. Toplantıda ayrıca 2015 yılı içersinde hayata geçirilmek üzere 9 proje çalışması yapıldığı ifade edilirken, bu projeler içersinde Belediye Hizmet Binası, Orhan (Ayasofya) Camii Bahçesi tuvalet ve abdesthane projesi, Derbent Mahallesi Aşıklar Tepesi mesire alanı, Abdulvahap Tepesi mesire alanı ve çevre düzenlemesi, semt sahaları projesi, spor kompleksi projesi, kadınlar lokali, sahil düzenleme ve kültür merkezi projelerinin bulunduğu belirtildi.

MÜCADELE EDİYORUZ

Belediye başkanı Osman Sargın da toplantıda, “İznik’i yeniden imar edebilmek amacı ile gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile gerekse Ankara’daki Bursa Milletvekillerimiz ile koordineli çalışarak İznik’i en iyi konuma getirmek için mücadele ediyoruz. Altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde yol ve parke çalışmaları devam ediyor. TOKİ ile yürüttüğümüz çalışmalar son aşamaya geldi. 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün belirttiği tüm projeler için gerekli görüşmeler bakanlıklarla yapıldı. İnşallah 2015 yılı ilçemiz için bir milad olacak. Projelerin yanı sıra 120 kilometrelik yollarımız yeniden dizayn edilmeye başlandı ‘ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X