Sadrettin Şengül Otomotiv uyarıyor!

‘Yeni Nesil Servis’ sloganıyla geçtiğimiz yaz aylarında İzmir Yolu Özlüce’de faaliyetine başlayan Sadrettin Şengül Otomotiv kurucusu Sadrettin Şengül, merdivenaltı sözde servislere karşı araç sahiplerini uyardı: “Araç sahipleri özellikle kullanılan sahte motor yağı ve yedek parçalara dikkat etmeliler.”

Sadrettin Şengül Otomotiv uyarıyor!

Araç sahiplerinin karşılaştıkları en büyük sorunlardan birisinin kullanılan yedek parçaların ve motor yağlarının orijinalliği olduğuna dikkati çeken Sadrettin Şengül; “Araç sahipleri tüketici psikolojisinin bir neticesi olarak da gittikleri servislerde yapılacak işlemlerin maliyetini ön planda tutuyor. Bu noktada onmardan beklentimiz birkaç yerden fiyat alarak faiş fiyatları eledikleri gibi ayırı düşük fiyatları da elemeleridir. Aşırı düşük fiyatların tek anlamı çakma motor yağı ve yedek parça kullanılmasıdır”dedi.

AŞIRI DÜŞÜK FİYATLARA ŞÜPHEYLE BAKIN

Araç sahiplerinin tamirat sırasında maliyetleri ön planda tutmalarının doğal olduğunu söyleyen Şengül; “Hayat şartları göz önünde bulundurulduğunda bizim görevimiz araç sahibi dostlarımıza servis hizmetlerini optimum maliyetlerde sunmaktır. Sadrettin Şengül Otomotiv olarak Yeni Nesil Servis sloganıyla bu öncelikleri de gözettik. Araç sahibi dostlarımızdan beklentimiz kıyaslamanın bu kadar kolaylaştığı bir oramda aldıkları fiyat tekliflerinde aşırı ucuz rakamlara da şüpheyle bakmalarıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Detay;

Buradaki asil problemimiz kullanılan motor yağı ve yedek parçaların son  fiyatlarının yükselmesinden kaynaklı oluşan korsan veya halk diliyle çakma Yağ ve yedek parçalar pazarımızda çok yer kaplamaya ve bilinmeden rağbet görmeye başladı. Çoğu parçanın orijinal mi? Korsan mi? Olduğunu müşterilerimizin ayırt etmesi çok zor. Burada ki en büyük güvence ise bu ürünleri otomobillerine uygulattıkları servisler olarak ortaya çıkıyor. Piyasada satılan korsan motor yağlarının maliyetleri ilk etapta orijinal Yağ fiyatlarının 3 de 1 irine denk geldiğinden ekonomi sağladığını düşünenler sonrasında bu yağdan dolayı başlarına gelecek olan büyük maliyetli onarımlara zemin hazırlamış oluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X