Richard Gere’den yıllar sonra ekranlarda yeni proje

Pretty Woman, İlk Korku ve Hachi: Bir Köpeğin Hikayesi gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncu Richard Gere, yıllar sonra The Agency adlı dizi ile ekranlara dönecek…

Richard Gere’den yıllar sonra ekranlarda yeni proje

Tüm zamanları en iyi aktörleri arasında gösterilen ABD’li oyuncu Richard Gere uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Oyuncunun The Agency adlı gerilim dizisiyle ekranlara döneceği açıklandı.

Dizide oyuncuya Prometheus yıldızı Michael Fassbender eşlik edecek. Geçtiğimiz günlerde Jeffrey Wright’ın diziye dahil olduğu açıklanmıştı.

Gere dizide “Bosko” adlı karaktere hayat verecek. Gere, daha önce 8 yıl gizli görev yapan bir ajanı canlandıracak.

“Le Bureau”nun Amerikan uyarlaması olan dizinin yapımcılığını ise George Clooney üstleniyor.

Fassbender, gizli hayatını bırakıp Londra İstasyonuna dönmesi emredilen bir CIA ajanını canlandırırken; Jeffrey Wright Fassbender’ın patronu ve akıl hocası olan karakteri oynayacak.

Oyuncu hakkında “Richard Gere, oynadığı her role derinlik ve özgünlük katma konusundaki olağanüstü yeteneği nedeniyle dünya çapında nesiller boyu hayranlar tarafından sevilen biri” ifadelerine yer verildi.

İLK BÜYÜK DİZİSİ

Bu yapım, Gere’in düzenli olarak rol aldığı ilk dizi olacak. Oyuncu, 1993 yılında “And the Band Played On” adlı TV filmindeki çalışmasıyla Emmy adaylığı aldı ve 2019’da ise BBC Two’da yayınlanan İngiliz mini dizisi “MotherFatherSon”da rol aldı.

Kendisi en çok “Bir Memur ve Beyefendi”, “Amerikan Jigolo”, “Pretty Woman”, “Primal Fear” ve “Chicago” gibi filmlerdeki başrolleriyle tanınıyor.

Richard Gere yıllar sonra ekranlara dönüyor: İlk büyük dizisi olacak – 6
Hem “An Officer and a Gentleman” hem de “Pretty Woman” filmleriyle Altın Küre adaylığı kazanan aktör, “Chicago” filmindeki çalışmasıyla da Altın Küre kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X