Protestocuları kadroya almayın

Yeşil beyazlı camianın, futbolculara öfkesi dinmek bilmiyor… Sosyal medyadan yine idmana çıkmayan takımı eleştirip bombardımanına tuttular.

Protestocuları kadroya almayın

Bursasporlu oyuncuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle 3 gündür yaptığı protesto camiada tepki çekmeye devam ediyor… Yeşil beyazlı taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesi yapılan bu hamlenin yanlış olduğunu dile getirerek, yönetimden protestocuları yarınki maçın kadrosuna almamaları istediler.

İşte sosyal medya üzerinden futbolculara yapılan eleştirilerden bazıları: ‘Yabancı falan dinlemen ben… Kimse bana parasını almak hakkıdır demesin.

Süper Lig’de çoğu takım geriden gelerek para veriyor. Bu karaktersizleri oynatma Mustafa hocam… U21, U19, U18 U17’den çocukları al koy oynasınlar.’ 

AÇ MISIN AÇIKTA MISIN?

‘Bence futbolcuların kongreyi etkileme değil Fenerbahçe maçını etkileme girişimidir. Batalla dışında hiçbir yabancı Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmamalıdır.’, ‘Bize isim verin. Kimmiş bu idmana çıkmayanlar?

Biz cebimizde son 20 TL’yi verip maça geliyoruz terbiyesizler. Senin ne haddine idmana çıkmamak. Aç mısın açıkta mısın?’, ‘Arkadaş başkan ne yapsın daha bunlara. İstanbul kulüpleri bügün o gelirlerle ödemeleri 7-8 ay geriden gelirken paralarını kuruşuna kadar alacak.

Bunların kulübün haysiyeti düşürmelerini hazmedecek değiliz.’, ‘Kazan kaldıran arkadaşları Fenerbahçe maçında ilk 18’e bile almayarak ifşa edin.’, ‘Yazıklar olsun sizin gibi futbolculara.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X