Prenses Beatrice ikinci kez anne oluyor

Kraliçe Elizabeth’in torunu ve Prens Andrew ile Sarah Ferguson’un büyük kızı Prenses Beatrice’ten bebek müjdesi geldi.

Prenses Beatrice ikinci kez anne oluyor

İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi’den bebek müjdesi geldi.

Kraliçe Elizabeth’in torunu ve Prens Andrew’un büyük kızı Prenses Beatrice ikinci kez anne olacak. 36 yaşındaki Prenses Beatrice, ilk çocuğu Sienna Elizabeth’i 2021 yılında kucağına almıştı.

İlkbaharda ikinci kez anne olmaya hazırlanan Prenses, aynı zamanda 40 yaşındaki eşi Edoardo’nun önceki ilişkisinden olan Christopher Woolf’un üvey annesi.

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, “Kraliyet Prensesi Beatrice ve Bay Edoardo Mapelli Mozzi, ilkbaharın başlarında ikinci çocuklarını beklediklerini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyor. Sekiz yaşındaki Wolfie ve üç yaşındaki Sienna’nın kardeşi olacak” denildi.

Prenses Beatrice’in amcası Kral Charles’ın da bu haberden mutluluk duyduğu bildirildi.

DÜĞÜNÜ ÇOK KONUŞULDU

Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi, 2020 yılının temmuz ayında dünyaevine girmişti. Düğünde Prenses Beatrice’in gelinlik ve taç tercihi dikkat çekmişti.

Prenses Beatrice, düğünde büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth’in Norman Hartnel tarafından tasarlanan elbisesini giymişti.

Kraliyet düğünlerinde gelinliklerin omuz bölgesinin kapalı olması kuralı olduğundan Beatrice’in elbisesine kol detayları eklenmişti. Gelinin taç olarak tercihi ise yine büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth’in 1947’deki düğününde taktığı ‘Kraliçe Mary’nin Püskül Tacı’ olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X