Özgür Özel’den Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama

CHP lideri Özgür Özel, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş davasıyla ilgili konuştu.

Özgür Özel’den Sinan Ateş davasıyla ilgili açıklama

Dördüncü gününde devam eden Sinan Ateş davasıyla ilgili kameraların karşısına geçip açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlk gün olduğu gibi programımız el verdikçe Sinan Ateş’in eşinin ailesinin yanında olmaya devam ediyoruz. Biraz önce Saniye Anne konuştu. 22 sanık ve sanık avukatının saatlerce süren savunmaları ifadeleri hepsi bir yana Saniye Ateş konuştu ve aslında bence orada söylenebilecek bunun üzerine bir kelime kalmadı. Oğlunu nasıl yetiştirdiğini anlattı. Oğlunu vuranların değil vurdurtanların ipini çekenlerin dosyadaki ifadeyle kalemi kıranların kim olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Dedi ki, “oğlum öldü, babasının kalbi dayanmadı öldü. Ben zaten ölüyüm, bana bunu nasıl yaparsınız” dedi. Gerçekten kimin azmettirdiğini öğrenmek istediğini söyledi. Siyasilerin isimlerini söyledi. Sinan Ateş’in öldürüleceğini kendisinin söylediğini kendisinin kalemini kırdıklarını söyledi. Sözlerini bitiremeden de baygınlık geçirerek salondan sağlık sebebiyle çıkarılmak zorunda kaldı. Gerçekten insanın kanı donuyor. Acılı bir anne yalan atacak bir hali yok ve öldürüleceğini bilen oğlunun kendisini hayatını kurtarmak için kimlerle konuşmaya çalıştığını ve bu sonun nasıl yaklaştığını tane tane anlattı. Birazdan Ayşe Hanım konuşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X