Örnek Kaymakam

Yeni lojmanının bahçesine konan çocuk oyun alanının kaldırılmasını isteyen Kaymakam, oyun aletlerinden tüm çocukların faydalanabilmesi için sahil bölgesine taşınması talimatını verdi.

Örnek Kaymakam
HAYRİ ŞEN
 
İznik Kaymakam’ı Hüseyin Karameşe, kendisinden önce projelendirilerek inşa edilen Kaymakamlık Lojmanı’nın bahçesine kurulan oyun parkının, buradan sahil bölgesine taşınarak bölge çocuklarının kullanımına sunulmasını istedi.
 
8 yaşında bir çocuk babası Hüseyin Karameşe, lojman bahçesine monte edilen büyük bir çocuk oyun alanının taşınması talimatını verdi.
 
Kaymakamlık Lojmanı’nın bulunduğu bölgede çocukların oynayabileceği çocuk bahçesinin olmayışına dikkat çeken Karameşe, ‘Devlet malının kişisel kullanımı söz konusu olamaz. Bu park bölgedeki çocukların da hakkı’ dedi.
 
SEMT SAKİNLERİNDEN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR
 
Lojman inşaatının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan oyun parkı, önümüzdeki günlerde sökülüp sahilde uygun bir alana taşınacak.
 
Sahil Caddesi sakinleri Kaymakam Karameşe’nin bu tutumunu taktirle karşılarken, ‘Çocuklarımız, oyun alanı olmayışı nedeniyle boş zamanlarını değerlendiremiyordu. Bugünden itibaren oyun parkları olacak. Kaymakam Bey’e anlamlı düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz’ dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X