Orhaneli’nde gençlik projesi

Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Gençlik Projesi’ devam ediyor.

Orhaneli’nde gençlik projesi

Orhaneli’de bulunan 4 farklı lisede öğrenim gören gençlere yönelik hazırlanan projede, bölge kültürüne yönelik uygulamalı eğitimler gerçekleşti. Gençler, Bursa Araştırmaları Merkezi’nde görevli Cengiz Bütün önderliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde, Göynükbelen ve Altıntaş Mahalleleri’nde gözlemlerde bulundu. Ayrıca proje kapsamında gerçekleştirilen İngilizce ve ritim müzik eğitimleri de aralıksız devam ederken, kişisel gelişim ve motivasyon eğitimleri ise Ocak ve Şubat aylarında gerçekleşecek. Mart ayına kadar devam edecek projeden 150’ye yakın gencin faydalanması bekleniyor.

Projede yer alan bir grup genç, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Gençlerin gelecek için önemine değinen İrfan Tatlıoğlu, proje ile gençlere bölge kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti. Proje kapsamında yer alan farklı etkinlikler ile gençlerin kültürel ve sosyal gelişimleri ile eğitime destek vermek istediklerini ifade eden Tatlıoğlu, gençlere yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X