`Olasılıklara hazırız`

Olası bir afet durumunda kullanılacak araç ve gereçleri görevlileri ile birlikte denetleyen Vali Karaloğlu, Afad bünyesinde kurulan Dağcılık Kulübünü de daha da güçlendirin talimatı verdi.

`Olasılıklara hazırız`
Vali Yardımcısı Bilal Çelik ve Afad İl Müdürü İbrahim Tarı tarafından karşılanan Vali Karaloğlu binada yapılan çalışmaları inceledikten sonra olabilecek bir deprem ve afet durumlarında ekiplerin hazırlık aşaması ve koordinasyonu hakkında brifing aldı. Vali Karaloğlu, olası bir afete hazırlıklı olunması ve bu konuyla ilgili olarak şehirde bulunan tüm kurumlarla da işbirliği yapılmasını gerektiğini belirtti.
 
15 den fazla STK ile işbirliği protokolü imzalandığını ifade eden Vali Karaloğlu, bunlardan en önemlisinin MADSİAD ile yapılan işbirliğinin olduğunu belirtertti. Vali Karaloğlu, MADSİAD bünyesinde bulunan 400 çalışanın yapılan protokol gereği Afad İl Müdürlüğünde eğitimlerinin verildiğini ve ellerinde bulunan iş makineleri ile birlikte olası afetlerde kullanılacağını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X