Oda başkanlarından Torun’a destek

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı dokuz odanın başkanları AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda başkanlarından Torun’a destek

BESOB’a bağlı Bursa pastacılar, kahveciler, bakkallar, kantinciler, oto kauçukçular, servis araçları, minibüsçüler, halk otobüsçüleri ve hurdacılar odalarının başkanları Başkan Torun’a ziyarette bulundu. Başkanlar, Torun’a ve yönetimine yeni dönemde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Cemalettin Torun, il kongresinin ardından gerek kendilerinin düzenlediği gerekse de kabul ettikleri ziyaretlerle şehre hizmet veren çeşitli kurum ve kuruluşlarla bir araya geldiklerini anlattı. 

Torun, “Dernek, oda temsilcilerimiz de bizleri ziyaretleriyle yalnız bırakmıyorlar. Bu ziyaretler sayesinde fikir alışverişlerinde bulunup, ortak projeler üreterek şehrimize ve halkımıza nasıl daha iyi hizmet edebileceğimizin yollarını konuşuyoruz. Bursamız her yönüyle zengin ve aktif bir şehir. Şehrin dinamikleri ile bir araya gelmek görüş açımızı genişletiyor. Bu anlamda fikirleri ve projeleri ile bizlere destek olan, yol gösteren, önümüzde yeni ufuklar açan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X