‘Nilüfer’de başaracağız’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı.

‘Nilüfer’de başaracağız’

Nilüfer’de yürütülen projeler ve çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Torun, parti olarak geçtiğimiz yılı ciddi başarılarla kapadıklarının altını çizdi.  1 Kasım seçimlerinde Bursa’da önemli sonuçlar elde ettiklerini de ifade eden Torun, “Kurulduğu günden bu yana Türk milletinin teveccühüne mazhar olmuş bir siyasi hareket olan AK Parti, 1 Haziran seçimlerinde bazı şer odakları tarafından sekteye uğratılmaya çalışılmıştı. Ancak millet bu kişilere en güzel cevabı 1 Kasım’da verdi. Millet kirli oyunlara hayır, AK Parti’ye evet dedi. Bu süreçte Bursa teşkilatları üzerine düşen sorumluluğun farkında olarak çalıştı ve bu başarı sağlandı. Biz inanıyoruz ki, başarılarımızın bir yenisini de Nilüfer’de yaşayacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X