Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: ”Cesedi bana getirdi”

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada ilk itiraf geldi. Son bilgilere göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan biri, aynı zamanda Narin’in amcası da olan muhtarın, battaniyeye sarılı cesedi kendisine getirdiğini ve daha sonra Narin’in cesedini dere kenarına gizlediğini itiraf etti.

Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: ”Cesedi bana getirdi”

Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin ifadesi doğrultusunda bazı yeni bilgiler ortaya çıktı.

Şüphelilerden biri ifadesinde, aracıyla gelen muhtarın, Narin’in cesedini battaniyeye sarılı şekilde kendisine verdiğini itiraf etti.

Cenazeyi, muhtarla birlikte çuvala koyduklarını anlatan şüpheli, sonrasında muhtarın kendisinden ayrıldığını anlattı.

Aynı kişi cenazeyi kendisinin daha sonra dere kenarında sakladığını söyledi.

Narin’in ön otopsi raporundan ilk ayrıntılara da ulaşıldı.Rapora göre, Narin’in ölüm zamanına ilişkin bir tahminde bulunulamadı.

14 kişilik uzman ekibin yürüttüğü ön otopsi çalışmasında, Narin’in cansız bedeninde gözle görülür kesici alet ve silahla yaralanma bulgusuna rastlanılmadı.

Otopside Narin’den alınan 91 örnek alındığı, bazı örneklerin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X