`Mustafakemalpaşa`yı ileriye taşıyacağız`

Yeni Kaymakam Yalçın Bulut`u ziyaret eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçenin sorunlarını el birliği ile çözmek için mesai harcayacaklarını söyledi.

`Mustafakemalpaşa`yı ileriye taşıyacağız`
SEZGİN EREN
 
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, beraberinde Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren’le birlikte yeni Kaymakam Bulut’u makamında ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’nın bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Kurtulan, belediye olarak Kaymakamlık ile işbirliği içinde ekonomik, sosyal ve kültürel alanda Mustafakemalpaşa’yı daha da ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.
 
HER ALANDA KALKINMA
 
Daha önce İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Kaymakam Yalçın Bulut ise Mustafakemalpaşa’nın gerek konum gerekse nüfus olarak gelişime açık bir ilçe olduğunu ifade etti. Bulut, “Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte özverili bir şekilde çalışarak bölgemizi her alanda kalkındırma gayreti içinde olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X