Müezzinoğlu’ndan Mudanya’ya ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşların beklenti olduğu konuların hükümetin kurulmasının hemen ardından ele alınacağını belirtti.

Müezzinoğlu’ndan Mudanya’ya ziyaret

ÖMER BİLİK

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mudanya’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Dün akşam saatlerinde Mudanya’yı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, çarşı esnafını ziyaret etti. Mudanya’daki tarihi Hal Çarşısı’nı gezen Müezzinoğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Çarşı esnafının el yapımı bıçakları ve testerelerini de inceleyen Bakan Müezzinoğlu, bazı esnafları da işyerlerinde ziyaret etti. Özellikle emekli vatandaşların maaşlarının düzeltilmesi yönündeki istekleriyle de karşılaşan Müezzinoğlu, hükümetin kurulmasının ardından sorunları birer birer ele alacaklarının müjdesini verdi.

Ziyaretlerin ardından çarşı içerisindeki Tekke-i Cedit Camisi’nde ikindi namazını kılan Müezzinoğlu, daha sonra AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nın Montania Otel’de düzenlediği teşkilat toplantısına katıldı. Müezzinoğlu’nun Mudanya ziyaretine AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmet Su, Hakan Çavuşoğlu, Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ve diğer partililer eşlik etti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X