MSB açıkladı! 18 PKK’lı daha etkisiz…

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 olmak üzere 18 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB açıkladı! 18 PKK’lı daha etkisiz…

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 7 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 7 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek.” ifadeleri kullanıldı.

Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 PKK/YPG’li etkisiz

Son olarak; Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X