Moussa Sow karakterli oyuncudur

Başkan Ay, ‘Sow için garip garip şeyler yazılıp çiziliyor. Yapmayın Allah aşkına. Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Ancak -kasıtlı yaptı- gibi ifadeler yakışmıyor’ diye konuştu.

Moussa Sow karakterli oyuncudur

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe maçına damga vuran Moussa Sow’a sahip çıktı. Kendi kalesine gol atan, müsait bir pozisyondan yararlanamayan ve maç sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Sow’un karakterli bir isim olduğunu ifade eden Ay, ‘Sow için garip garip şeyler yazılıp çiziliyor. Yapmayın Allah aşkına.

Sow düzgün bir insan. Maç içerisinde şanssızlıklar yaşamış olabilir. Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Ancak -kasıtlı yaptı- gibi ifadeler yakışmıyor’ diye konuştu. 

RAKİBE ÇALDI

Hafta arasında yaşanan sıkıntılara rağmen oyuncuların sahada gereken mücadeleyi verdiğini ancak hakem Fırat Aydınus’un skora tesir edecek hatalar yaptığını ifade eden Başkan Ali Ay, şunları söyledi: ‘Takımdan çok memnunum. 90 dakika maçı bırakmadılar.

3 tane ciddi sakat verdik. Barış ve Badu ilk yarıyı tamamlayamadılar. Bu sakatlıklar nedeniyle teknik heyetin hamle gücü kalmadı. Hal böyle olunca tam olarak istediklerimizi yapamadık’

BAŞIMIZ DİK AYRILDIK

‘Yine de herşeye rağmen puan alabilirdik. Fakat hakem faktörü devreye girdi. Fırat Aydınus maçın Fenerbahçe lehine bitmesini istedi. Bize çalmadığı düdükleri rakibe çaldı. Titi’nin kırmızı kartına kadar çok şeyler oldu.

Barış’ın pozisyonda faul bile vermedi. Valbuena’nın kırmızı kartı var. Bunların hepsi gözünün önünde oldu. Titi’nin kırmızı kartından önce yapılan faul var. İyi niyetli değildi Fırat Aydınus. Bunu bize hissettirdi. Ben oyuncularımı, teknik kadromu kutluyorum. Başımız dik bir şekilde Kadıköy’den ayrıldık’ 

2 gün izin

Fenerbahçe maçı öncesi iki gün idmana çıkmayarak büyük bir protestoya imza atan Bursasporlu futbolculara iki gün izin verildi. Yeşil beyazlı oyuncular  Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın 17.00’de yapacağı idmanla start verecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X